1. Bestill timer til alle forebyggelseundersøkelse du må har i år: tannlege, kreftscreening, gynekologiske undersøkelse. Nesten ingen liker tanken om disse ting. Men du har kun denne ene kropp – passe på at den har det bra.
  2. Stopp å følge i alle sosiale mediene mennesker som gi deg en dårlig følelse.
  3. Kjøp deg tulipaner i fargen du elsker mest.
  4. Kjøp eller utlån bok “Paris for one” skrevet av Jojo Moyos. Alle 11 novellene i boken har potensial til å inspirere deg til å være mer oppmerksam og modiger i ditt liv.
  5. Kast i baderom og kosmetikkskap alle produkter du liker ikke. Sjampo med dårlig lukten, make up med den feile ton, neglelakk som trenger 100 år til å tørke. Det du bruker til kroppspleie ha kun en oppgave: til å gi deg en god/ bedre følelse. Klare de det ikke er det uten witz til å beholde de.